Termeni și condiții

1. Definiții

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de Bunuri și Servicii de catre S.C. FABRICA DE GUST SRL.prin intermediul magazinului virtual www.brunofood.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Utilizator – orice persoană care acceseaza site-ul brunofood.ro

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala S.C. FABRICA DE GUST SRL. cu sediul social Jud. Iasi, Al. Domenii nr. 31, Cod postal: 700028, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului J22/320/2015, având codul unic de înregistrare RO  34150436, avand contul nr. RO74 BRDE 240S V194 7123 2400, deschis la UNICREDIT BANK

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmată de catre Vanzător, prin care Vanzătorul este de acord să vandă și să livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord sa achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Dreptul de proprietate intelectuala si industrial (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice, niciuna dintre informarile primite de la Vanzator. Conținutul site-ului brunofood.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, marci inregistrate, este integral proprietatea S.C. FABRICA DE GUST. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

3. Comanda

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul BRUNOFOOD.RO, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Prin finalizarea Comenzii Cumpăratorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.
BRUNOFOOD.RO poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

  • eșuarea tranzacției online;
  • invalidarea tranzacției online;
  • neacceptarea de catre banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției;
  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • livrari consecutiv eșuate;
  • alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează ca modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Contractul se consideră încheiat între Client și brunofood.ro în momentul primirii produsului de către Client de la brunofood.ro, prin intermediul curierului comanda, iar brunofood.ro prin intermediul platformei de plati, plationline.ro.
În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de către brunofood.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și sa returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care brunofood.ro a luat la cunoștința acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

4. Reduceri

Produsele care au reduceri vor fi evidentiate prin semnul % si/sau prin afisarea ambelor preturi, vechi si nou, cel vechi fiind taiat cu o linie pentru a evidentia reducerea.
Reducerea se va aplica la produse in limita stocului disponibil.

5. Livrare

Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărator.  În clădirile de birouri United Business Center Bunurile vor fi livrate la Recepție și clientul va fi anunțat.
Livrarea produselor are o arie de extindere locală, mai exact în proiectul PALAS IAȘI delimitat între Străzile Palat, Sf. Lazăr și Anasatasie Panu. S.C. FABRICA DE GUST SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produsului/produselor comandate in acelasi timp pe aceeasi comandă se tarifeaza cu 2 lei. Termenul de livrare poate varia intre 30-40 minute, in functie de gradul de solicitare al crepierilor si curierilor.

S.C. FABRICA DE GUST SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. S.C. FABRICA DE GUST SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzantelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Vânzatorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

6. Înregistrarea

Pentru crearea unui cont pe site-ul brunofood.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă.
brunofood.ro poate refuza cererea de înregistrare a Utilizatorului în situațiile în care constată că acesta a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

7. Prețul

Prețurile prezentate includ TVA (19%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel prezentat pe site-ul brunofood.ro sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.

8. Facturare - Plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura proforma pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Pretul produselor achizitonate este cel specificat in rubrica "Total", acolo unde vizualizati continutul "Cosului" – dreapta sus.

Plata se poate face:

  • online prin card bancar. Plata se face prin serviciul Plationline https://www.plationline.ro/.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard;
Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea platii.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele BrunoFood

9. Politica de returnare

Daca ati comandat gresit din meniu si v-ati dat seama ca de fapt doreati altceva, sunati urgent la 0722352096. Daca comanda nu a intrat la crepier, atunci ea poate fi schimbata conform dorintei dumneavoastra in conditiile in care are aceeasi valoare.

Dată fiind natura perisabilă a produselor pe care le comercializăm, furnizorii nu ne acordă nici o garanție. Noi ne dorim și urmărim să fiți pe deplin mulțumiți de cumpărăturile efectuate pe site-ul nostru, totuși, în cazul în care comanda dumneavoastra a fost gresita si nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, puteti cere restituirea contravalorii în baza cadrului legislativ în vigoare.

10. Confidențialitate

Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător/Client Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului.
Atunci când un Utilizator iși creează un cont pe brunofood.ro, va primi comunicări comerciale din partea brunofood.ro doar în măsura în care și-a dat consimțamantul expres, selectând opțiunea corespunzătoare.
Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale. brunofood.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere și alerte.
Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvaluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțămantul prealabil scris al Vanzătorului.

11. Raspundere

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de catre Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă raspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, și, în masura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.
Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul accepta în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data crearii Contului și/sau utilizarii conținutului și/sau la data plasării Comenzii.
Ulterior crearii Contului utilizarea Conținutului echivaleaza cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.
Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificați oricând de către SC FABRICA DE GUST, aceștia fiind opozabili Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la data afisării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăti online.

12. Soluționarea conflictelor

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea româna. Orice conflict apărut între brunofood.ro și Clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșuează se apelează la instanțele românești competente de la domiciliul Vanzatorului.